Supervuoro Verkkolehti »

JoMa 2014

Viestejä
223
Vs: JoMa 2014

saveron viritys sanoi:
Kyllä Koplan pojilla taisi pikkasen ekapelin jännitys painaa. 3 pistettä pidin Koplalle lähes varmana. Vahva nippu, jahka peli vapautuu.

Pompun puuttuminen söi enemmän Koplaa, siksi näin. Lupaavan oloista ulkopeliä, vaikka tuossa säässä ei ihan täyttä kuvaa pelistä vielä saanutkaan.
 
Viestejä
1,076
Vs: JoMa 2014

Näillä näytöillä veikkaisin mallia lyhyt. Syksy on vielä edessä ja Sami tunnetusti hyytyy ratkaisupeleissä, nähty kaksi kertaa ihan livenä Nyt hyyty jo toukokuussa. Mestaruutta olis kannatanu hakee vaikka sitten Koplan hierojana. Kouvolassa mahtuu toki kokoonpanoon, meillä on aktiivinen puulaakisarja, terve tuloa.
 
Viestejä
1,509
Vs: JoMa 2014

Jos kysytään sopimuksen pituutta, niin siinä oli kyllä heikko vastaus. Näitä omasta mielestään hauskoja kavereita löytyy siis nykyään täältäkin?

No kysytään muilta sitten, monikovuotinen sopimus Joukaisella on?
 

Olli

Vs: JoMa 2014

15 sekunnin googletus kertoo että:
"Seitsemän viime kautta KPL:ssä jokerikotiuttajana iskenyt Sami Joukainen, 40, siirtyy kahden vuoden sopimuksella Joensuun Mailaan."
 
Viestejä
1,076
Vs: JoMa 2014

Ei tietenkään ole Jyskyn vika. Koko pelisysteemi on liikaa rakennettu jokeriosastolle, IMHO. Ihmetyttää vielä kahden lyöjäjokerin perättäin peluuttaminen.
 
Viestejä
2,160
Vs: JoMa 2014

Jyppi on varmaan nähnyt paljon eri lajien edustajia. Mutta raaka fakta kyllä on se, että pesispelaajien fyysiset kunnot on varmasti keskitasoa paremmat. Mielenkiintoista olis nähdä joku "kuntopiiri"-tapainen kisa eri lajien urheilijoille. Myös taitaa Jyppi tehdä myös fysion duuneja joten ehkä senkin kautta tietää :)
 
Viestejä
263
Vs: JoMa 2014

Tänään oli melkoista ilotulitusta Mehtimäellä. Isolla pojalla oli pallo keskellä mailaa!
 
Viestejä
715
Vs: JoMa 2014

JoMalla meni näköjään hyvin pyhänä, mutta kuinka on tiistaina. Tahko on nyt aika vihainen, niin paljon jäi hampaankoloon.
 
Viestejä
183
Vs: JoMa 2014

Niinpä. Tahko nollasi Joman aika totaalisesti. Kuinkahan kauan Janne Vuorinen katselee herraa nimeltä Eino Järvelä. Surkuhupaisin superpesispelaaja, mitä on vuosikausiin kentillä näkynyt. Ekalla jaksolla huikeita heittosuorituksia. Yksikään heitto ei sinnepäinkään, ei edes se millä yritti osua Tahkolaisia. Toisella jaksolla Vuorisen pokka sitten petti ja herra otettiin vilttiin. Noo, videoita kattellaan taas, kun tuomarit ei tohdi paikan päällä kortteja jakaa. Ja jos ei herraa hyllytä Vuorinen, niin kyllä kai sitten kurinpitopäällikkö. Joka tapauksessa syyskeleillä Joma ei kullasta pelaa, jos Järvelä on rosterissa PISTE.
 
Viestejä
526
Vs: JoMa 2014

kisailija sanoi:
Niinpä. Tahko nollasi Joman aika totaalisesti. Kuinkahan kauan Janne Vuorinen katselee herraa nimeltä Eino Järvelä. Surkuhupaisin superpesispelaaja, mitä on vuosikausiin kentillä näkynyt. Ekalla jaksolla huikeita heittosuorituksia. Yksikään heitto ei sinnepäinkään, ei edes se millä yritti osua Tahkolaisia.

Samaahan jannu teki Saarikentällä. Yritti näpistä polttoheittoa ykkoselle, niin pallo lensi kolmoselle. Tähän liitettynä se, että aukoi huolella päätään halli-SM -kisoissa Vedon jannuille ja Saarikentällähän tämä muistettiin. Einon kasetti levisi kakkospuolen sikakatsomon edessä aivan täysin.
 
Viestejä
2,107
Vs: JoMa 2014

Itse olin hallipesiksessä paikalla ja kyllä psyykkausta ja suunpieksäntää tapahtui niin Vimpelin pojilta kuin EJn osaltakin!
Jos joukkueessa on ns helposti provosoituva pelaaja, niin juuri tällaiseen horjuttamiseen vastapuoli helposti tarttuu.
 
Viestejä
1,849
Vs: JoMa 2014

JoMa on kovassa iskussa. Ensin kaatui Vimpeli ja heti perään Sotkamo. Kuusi pistettä ja juoksuero 22-12. Seuraavaksi vuorossa Sotkamo vieraissa ja Vimpeli kotona, joten mielenkiintoa riittää jatkossakin.
 
Viestejä
3,478
Vs: JoMa 2014

Oliko nyt Järvelä hyllytetty tän päivän pelistä? Siis seuran toimesta? Meinaan tänään tulis JoMa-ViVe ruudulta, enkä viitti maksaa, jos en nyt samalla näe tän Järvelän mahtollista rehaamista! ;D
 
Viestejä
3,478
Vs: JoMa 2014

Eihän sitä mihkää ole hyllytetty!? Merkattu alottavaan rosteriin, #7 Järvelä Eikka!

Beat on the brat, with the baseball-bat! :D
 
Viestejä
1,856
Vs: JoMa 2014

Aika lampaita oli Joman pelaajat tänään Vetoa vastaan. Myös tämä suunsoittaja Eino aivan kuutamolla. Jos Joma hieman tuurilla pääsi saaresta pisteet ryöstämään, niin tänään nähtiin todellinen kuittaus Vedolta ja ja Joma oli aivan vastaan tulijan roolissa!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös