Supervuoro Verkkolehti »

Hyvinkään Tahko 2025

Viestejä
1,108
Miksi sitten soitti tahkoon ja nimenomaan halusi?
En tiedä mitä on soittanut, mutta siis tämä odottamaton henkilökohtaisen elämän muutos on tapahtunut allekirjoituksen jälkeen (syksy 2023, oletan) ja kevät 2024 välillä. Tahkohan kommentoi tuota siten, että asuminen Hyvinkäällä tästä eteenpäin ei mahdollista ole.

Ja se on kaikki, mitä tuosta ulkopuolisen tarvitsee tietää.

Tahko ei ole tehnyt asiassa mitään väärin, eikä oikeastaan Ipikään, mutta joskus on mahdollista törmätä asioihin, jotka muuttavat työnteon lähtökohtia alunperin suunnitellusta. Sitä sanotaan myös elämäksi.
 
Viestejä
1,526
Kun sinulla on kerran tietoa, mitkä nämä Tahkon kohtuuttomat vaatimukset ovat?


Jos Sotkamon Jymy ei päästäisi huomenna Iivari Vihantoa siirtymään ilman korvausta Manseen, olisiko se vittumaista hallan tekoa vain kainuulaisilta?
Jos maltat lukea uudestaan ja ihan ajatuksen kanssa, niin minähän en väitä tietäväni mitään vaan siinä kirjoituksessa on iso JOS.
 
Viestejä
489
Olettaen, että asiaa ei ole vielä sovittu, niin Tahkon täytyy vaatia korvausta asiasta. Kuosa allekirjoitti kahden vuoden sopimuksen joten on mahdotonta nähdä häntä millään tasolla uhrina tilanteessa missä häntä ei huvitakaan pelata Tahkossa.
Toki se maksaisi jos Tahko estäisi Kuosan pelaamisen ensi kaudella joten sopu olisi paras vaihtoehto.

Jos pelaajat voivat tosta vain päättää, että heitä ei vain huvita täyttää tekemiään sopimuksia, niin tämän täytyy päteä myös seuroihin. Esim. Jos Tahko päättää, ettei heitä huvitakkaan pitää Riku Rantasta riveissä..niin Tahkolla täytyisi olla oikeus siirtää hänet sivuun ilman seurauksia.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös