Supervuoro Verkkolehti »

Lapuan Virkiä 2024

Viestejä
85
Itse taas näen, että Lapuan ylivoimaisesti suurin vahvuus on henkinen kantti. Vaikka materiaali ei ole ihan sarjan paras, kykenevät suorittamaan kovassa paikassa ja kaivamaan juoksuja vaikeista tilanteista, vaikka sisäpeli pääosin sakkaisi. Ja räpylä ei anneta juurikaan ilmaista.
Arvostan mielipidettäsi ja niistä on turha alkaa kiistelemään. Syksyllähän tuo nähdään. Joka tapauksessa hyvä boogie on päällä Lapualla juuri nyt.
 
Viestejä
1,628
Ei se peli kyllä mikään kahden kovan joukkueen matsi peliesityksiltään ollut. Tiivistä ulkopeliä molemmilta, mutta ei kummankaan sisäpeli siihen venymisiä toisen ulkokentältä vaatinut. Yhteenveto tiivistettynä: Virkiältä yksi hyvä sisävuoro, Manselta yksi lyönti. Ja kaksi pinnaa Virkiältä joululahjana ennakkoon, jota pohojalaaslikoolta toista kertaa tuskin irtoaa syksymmällä.
... ja toinen hyvä lyönti Sirin kotarissa. Siinä kaikki !
 
Viestejä
300
Joo ja netistä ostetun lipun joutuu vaihtaan paperiseen. Onko muuten kukaan esittäny et Lapualle tarvittas uusi stadioni?
Tämäkin vielä. Oltiin jo painelemassa ohi jonoista, kun ajateltiin että lippuluukulle ei tarvitse mennä, mutta järkkäri ohjasi takaisin.
 
Viestejä
62
Miksiköhän pääkotiuttajien lyöntijärjestys on sama ottelusta toiseen vaikka nopeasti näkee, että kaikilla ei ole paras lyöntipäivä? Nytkin R. Kerola taisi päästä lyömään vaan pari kertaa ja silti löi juoksun. Toivottavasti pudotuspeleissä vastuuta annetaan ensin niille joilla lyönti kulkee.
 
Viestejä
683
Emma Kiviniemi pelaa muuten jäätävän kovaa kesää. Tuolle tontille ei kannata vastustajan lyödä ja sisällä kulkee yhtä hyvin. Mahtavaa kehitystä kun vastuuta on lisätty💪👍🏻
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,553
Kävimme Jussi Muilun kanssa läpi Virkiän kauden, tavoitteet, sisä- ja ulkopelin onnistumiset ja kehityskohteet, Anni Heikkilän lukkaroinnin, pelinjohtajan naisten sarjaan sopeutumisen sekä naisten Superin erittäin tasaiset asetelmat.

 
Viestejä
62
Oli kyllä tänään heikointa sisäpeliä aikoihin. Tuolla pelillä tuskin toista kertaa Poria voitetaan.

Onneksi vain voitot lasketaan. Jos sisäpeli paranee vähänkin, niin sarja menee virkiälle 3-2. Ellei, niin sitten porille samoin lukemin
 
Viestejä
40
Toinen jakso, neljännen tasottava, yksi juoksu vaaditaan pelin voittoon, ykkös ja kakkospesä täynnä, ei paloja, nopeimmat pelaajat kentällä ja sitten vaihtolyöntinä lähdetään lyömään tuollaista lyöntiä..

Ehkä lyönti osu alapalloon ja siksi nousi kopiksi, mutta olisiko pitänyt yksinkertaisesti yrittää näpiä, vartta tai jotain muuta vastaavaa..
 
Viestejä
802
Virkiä oli tänään todella vahva! Kova on joukkue, joka lapulaiset voittaa, jos sama tahti jatkuu. Ajatelkaapa Lepistön mailatyöskentelyä tänään, eihän siihen pysty vastaamaan kuin Aissu Mantere, jos kukaan.
 
Viestejä
655
Virkiä oli tänään todella vahva! Kova on joukkue, joka lapulaiset voittaa, jos sama tahti jatkuu. Ajatelkaapa Lepistön mailatyöskentelyä tänään, eihän siihen pysty vastaamaan kuin Aissu Mantere, jos kukaan.
Ehkä lopullisia ennakointeja ei kannata tehdä ihan yhden pelin perusteella. Eihän Janette nyt tuollaisella teholla kauden muissa peleissä ole iskenyt kuin puolivälieräpeleissä Pesäkarhuja vastaan. Kohtuu hyvin Maila-Jussit sai kesän aiemmissa neljässä kohtaamisessa Janetten hänen yrityksiinsä nähden kuriin, kylläkin vain yhdessä hän jäi juoksuitta. Vastaavasti vertaamasi kohde jäi niissä kahdesti juoksuittakin, ja hänellä on paljon nykyotteissaan parantamisen varaa.
 
Viestejä
110
Riippumatta finaalin tuloksesta:

Naisten Superpesiksen Vuoden Valmentaja: Tomi Niskanen
Naisten Superpesiksen Vuoden Pelinjohtaja: Jussi Muilu
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,553
Viestejä
110
Niinpä löi sen yhden.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös