Käräjille tässä mennään, jos dickpicin laittaa alaikäiselle, niin syyttäjä kyllä vie jutun eteenpäin.
Juristit harvoin mitään hyväntekijöitä, voi laskuttaa ihan kaikesta, vaikka yhdestä sähköpostista tyyliin. Paljon työtunteja tässä kuluu.
Odotellaan.
Siitä, että mennäänkö käräjille vai ei, ei ollut viestissäni kyse. Vaan siitä, että eri prosessit tuntuvat sekoittuvan keskenään.
Aika kapea on käsitys ja ymmärrys, jos pelkän ammatin perusteella niputtaa ihmisiä hyväntekijöihin ja ei-hyväntekijöihin. Ehkä yleinen kuva on, että oikeusprosessi maksaa kamalasti ja hintalappua varmasti tulee, jos/kun käräjille mennään. Mutta jos asioihin on yhtään perehtynyt, niin hinnoittelu on aika erilaista pienehköllä lakitoimistolla ja hannesnellmanneilla. Kyllä se asiakkaan maksukyvystäkin riippuu, paljonko niitä tunteja tehdään. Ja saa tehdä. Ja isot rahat pyörii nimenomaan yritysjuridiikassa. Siis oikeasti isot rahat.
Pro bono jutut tai osittaiset pro bono jutut ovat osaltaan myös markkinointia, joilla oma nimi saadaan lehteen korkean profiilin tai ison julkisuuden jutuissa. Ja jos oikeudessa ollaan ja voitetaan, niin sittenhän sulle laskulle saadaan maksaja toisaalta kuin omasta päämiehestä. Lasku voi siis olla eri suuruinen samasta työstä, riippuen maksajasta.
Rytkösen caseen: päätöstä odotetaan tammikuussa. Rytkösen puoli on käsittelyssä pyrkinyt kyseenalaistamaan vastapuolen kertomuksia. Näin kertoi Karjalainen, tarkemmin voinee kertoa joku lukuoikeuksien omistaja.
kun puolustus keskittyy kyseenalaistamaan, niin silloin kuvat/viestit on olemassa. Ehkä aloitteellisuus tms on hakusessa. Toki: aikuisella on aina vastuu, ei kahta sanaa siinä.