Supervuoro Verkkolehti »

Supervuoro valmiina kaikkien aikojen pesiskesään

Viestejä
571

Saimme lisää vahvistuksia siirtomarkkinoilta! Ja vielä mahtuu mukaan joukkoon myös :)
Mikä tulevasta kaudesta tekee "kaikkien aikojen pesiskesän" Onko kyseessä ennemmin supervuoro.comin uudet vahvistukset, vai itse pelin kiinnostavuus?
 
Viestejä
255
Mikä tulevasta kaudesta tekee "kaikkien aikojen pesiskesän" Onko kyseessä ennemmin supervuoro.comin uudet vahvistukset, vai itse pelin kiinnostavuus?
Eikös se oo aina markkinoijan suusta kaikkien aikojen pesiskesä😃 miten sitä nyt voi edes määritellä ett mikä on kaikkien aikojen pesiskesä
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,056
Kyllä tuohon oli uutisessa otettu kantaa.

Mennyt pesäpallokausi oli koko lajin osalta hurjaa eteenpäin menoa. Yleisömäärät kasvoivat vauhdikkaasti, varsinkin naisten Superpesiksessä, ja tulevan kauden budjeteista voidaan lukea, että seurat odottavat kasvun myös jatkuvan. Kiinnostus pesäpalloa kohtaan ei ole pitkään, pitkään aikaan ollut yhtä korkealla tasolla, pelit puhuttavat kansaa ja tuote kentällä on huippulaadukasta.

Tämä on luonnollisesti mainio juttu pesäpallomedialle, mutta ennen kaikkea koko lajin tulevaisuudelle. Henki koko pesisyhteisössä on mainio ja kaikki haluavat nähdä positiivisen kehityksen jatkuvan – niin myös me.

Listaan voisi lisätä Ruudun katsojamäärät, lukuisat uudet stadionit ja pesiskentät myös. Ja kun Veikkauksen monopolin purkukin saataneen kaudelle 2026, se että pesis on kesän vedonlyöntilajeista kakkonen heti jalkapallon jälkeen. (Mikä siis toivottavasti heijastunee siihen, miten markkinointirahaa virtaa lajiin.)

Matti Liljaniemi
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös