Ettei se kovakätisin koppari jäänyt jo viime kesänä ilman peliaikaa ja nyt sitten suolaa "paikallisvastustajan" riveissä...Ulkopelissä suurimmat vaikeudet tuntui olevan koppareilla. Riittääkö koppareiden, etenkin Tuomiston käsi Superpesikseen?
Ettei se kovakätisin koppari jäänyt jo viime kesänä ilman peliaikaa ja nyt sitten suolaa "paikallisvastustajan" riveissä...
En kyllä ymmärtänyt yhtään, mutta vika on varmaan minussa. Jos Hämäläisestä puhutaan, niin KaMa oli tytyväinen jo viime kaudella. Tämä kausi pelaamatta, kuka? Peluutukseen syynsä, viime kaudellako? Mansella meni ykkösessä hyvin ja ilmeisesti juri siksi, ettei H ollut kopparina?Joukkuepeli ja kyse on kokonaisuuden menestymisestä. Viime kauden ykkösen runkosarjan lopullisen järjetyksen perusteella aika hyvin meni Mansella. Ja sen perusteella mitä nyt niin ei niin HTT:hen kuuluvilta kuulin niin peluutukseen oli syynsä joten en usko että olisi ainakaan paremmin mennyt. Mutta tämä kausi pelaamatta ja suoritteet voivat olla ihan eri tasolla.
En kyllä ymmärtänyt yhtään, mutta vika on varmaan minussa. Jos Hämäläisestä puhutaan, niin KaMa oli tytyväinen jo viime kaudella. Tämä kausi pelaamatta, kuka? Peluutukseen syynsä, viime kaudellako? Mansella meni ykkösessä hyvin ja ilmeisesti juri siksi, ettei H ollut kopparina?
Entä miten Hotakaisen käsi, kestääkö heittää?
Hotakaisen vahvuus ulkopelissä on pelinluku. Hänen heittokätensä riittää tappamaan etenijät kaikille pesille - kiitos oivallisen pelinluvun.
Tähän kuvaan tiivistyy pesäpallon tämän hetken suurin ja kiehtovin kysymys - ElmoTV
Tampereen nousua miesten Superin kartalle on odotettu siitä lähtien, kun Pesäpalloliitossa piirrettiin kunnianhimoinen suurkaupunkivisio 1990-luvun alussa. Visio muuttui todeksi vasta viime syksynä, kun Manse PP nousi Ykköspesiksen voittajana Superiin. Tampere ja Manse PP ovat mielenkiintoinen...elmomedia.fi
Sikhejä on Bangladeshin väestöstä merkittävästi vähemmän kuin esimerkiksi kristittyjä, alle 100 000. Naapuri-Intiassa heitä sitten onkin 22 miljoonaa.Bangladesh on turbaanipesäpallon edelläkävijä.
Sikhejä on Bangladeshin väestöstä merkittävästi vähemmän kuin esimerkiksi kristittyjä, alle 100 000. Naapuri-Intiassa heitä sitten onkin 22 miljoonaa.