Supervuoro Verkkolehti »

Joensuun Maila 2024

Viestejä
99
^
Kyllä vain, Joma oli rakentavasti kuskin paikalla, puolet enemmän kolmostilanteita; 20-11.
Kun kaksi jaksoa kuitenkin tahkotaan tasalukemin, niin ei siinä silloin suurta eroa tuloksellisesti ole.
Joman tekeminen oli monta kertaluokkaa parempaa kuin vaikkapa surullisenkuuluisassa IPV -häärimisessä.
Hyvä peli Koplaltakin, ei siinä mitään!

Heikkoon kotariin kaatui Joman otteluvoitto, mutta tässä tietysti suurin voitto oli
tuo sarjapiste, mikä oli jonkinmoisen kullan arvoinen juttu tähän tilanteeseen.
Ylemmässä sarjassa ollaan ja kaikki on edelleen mahdollista. Peli-ilo pintaan ja JoMa nähdään vielä mitalipeleissä!
 

LBC

Viestejä
4,250
Jos et oo huomannu nii joma on tehny koko kauden parhaiten tilannetta koko sarjassa ja silti hävinny suurimman osan peleistä
Tässä pelissä toki JoMa teki keskiarvoaan enemmän ja Kopla huomattavasti vähemmän kolmostilanteita. Se koko kauden kuva korostui nyt.

Kalavelkoja tavallaan myös, Kouvolassa meni pisteet ja kolmostilanteet toisin päin.
 
Viestejä
223
Tuijottelin Joman tämän kauden pelattujen pelien tuloksia ja pistetaulukoita. Tällä hetkellä voittoja ja tappioita on yhtä paljon, kun takana on 24 ottelua. Aika keskikastin tulos, kuten sijoituskin. Kärkijoukkueistä Joma on voittanut kevätpuolella Koplan ja Jymyn, juhannuksen jälkeen vain Kekin. Kaikki taisivat olla kotareissa tulleita voittoja. Muilta on tullut pataan. Kuntopuntari huutaa punaista loppukesän osalta muutenkin, voittoja ei yleensäkään henkseleiden paukutteluksi asti ole.

Tilastoissa muutoin Joma edelleen keikkuu kohtuullisen korkeallakin, tilannetta on todistettavasti siis tehty. Ja valitettavasti myös muut joukkueet ovat tehneet tulosta Joman ulkokenttään. Osa puolustelee tiukalla ja tasaisemmalla sarjalla Joman sijoitusta ja tappioita, mutta yhtä tiukka se kaiketi on muillekin, joten useammin tiukkoja pelejä pitäisi voitoksi pystyä kääntämään. Silti voittoja on enemmän Tahkollakin, joka nyt jäi pykälän Joman taakse tässä vaiheessa ja alempaan jatkosarjaan.

Toisekseen loppukautta ja ylempää jatkosarjaa ajatellen, monestiko urheilussa mestaruuskamppailuun nousee joukkue runkosarjan sijoilta 7-8? Voitosta taistelu kaiketi oli kuitenkin seuran tavoitteena, nyt juuri ja juuri rimaa hipoen vältettiin alempi jatkosarja. Näillä peliesityksillä säälipleijareiden välttäminen olisi jo oikeasti temppu, johon vaaditaan pidempikestoista pelivireen kääntymistä. Onko sellaista realistista edes toivoa enää tässä vaiheessa kautta, kun katsotaan kesän tulosta kokonaisuutena? Ihmeitä joskus nähdään, mutta oma pää ei taida sellaista enää osata odottaa. Valitettavasti tästäkin tuli taas kausi, jonka tässä vaiheessa alkaa olla jo tunne, että katseet menestyksen suhteen on käännettävä seuraavaan kauteen. Vai tuleeko siitäkin saman suuntainen lasku edelleen eli seuraavaksi taistellaan kynsin hampain paikasta edes pudotuspeleihin? Tosin onhan se mahdollista vieläkin pudota pleijareista, jos oikein negaksi heittäytyy.
 
Viestejä
148
Kyllähän tämä aika erikoinen kausi on. Ykköskärki ja jokerit ovat hyvin tilastoissa, mutta päästöpuolella todellisuus on aika karmiva myös, enemmän annettuja juoksuja kuin Alajärvellä.

Tiivistäen ja yksinkertaistaen sanon, että sisäpelikyvykkyys on mitalitasoa. Pelinjohtokyvykkyys ei ole mestaruustasoa. Ja lopulta ulkopelikyvykkyys on niin huonolla tasolla, että se vie mitalin kaulasta.
 
Viestejä
202
Jännä tuo ulkopeli,kun siellä ei isoa remonttia viime vuoteen edes tullut. Korhonen korvasi Liedon ja Lehikoinen Kuosan.
Niin, siitähän ne kolmosvahdin ja polttajan sekä kopparin välistä suurin osa on mennyt läpi ja niinkuin tiedetään vahdin ja polttajan paikalla on millon kukakin (vaikka nimettynä onkin joku henkilö) niin yhden piikkiin ei voi laittaa. Toisaalta monet lyönnit on ollut loistavia mutta osa myös ihan kiinniotettavia jos ollaan "hereillä"
 
Viestejä
65
JoMan peli on tällä kaudella ollut ailahtelevaa. Välillä lukeutuu parhaimpiin joukkueisiin, ja voi voittaa vaikka Jymyn tai Mansen helposti. Tosin välillä sitten on tällaisia heikkoja päiviä ja häviää esim. IPV:lle. Tällaista se pelaaminen ei saisi pudotuspeleissä olla, vaan pitäisi olla ns. "tasaisen varmasti pelaava joukkue.
 
Viestejä
424
Vimpelin ja Kempeleen tämän päivän pisteet taisivat varmistaa sen, että Joma yltänee korkeimmillaan sijalle 6. Sillä välttäisi säälipleijarit, mutta Kitee on ohitettava.
 
Viestejä
431
JoMa on pääsääntöisesti pelannut näitä ns. kovia joukkueita vastaan "hyviä" pelejä vaikka tappioita onkin tullut. Jotenkin vielä pienen pieni toivon kipinä tässä elää että ylempi jatkosarja on JoMalle hyväksi.

Toisaalta näillä kovilla joukkueilla on myös ihan v*tun kovia lyöjiä, jota tuo ulkopeli ei kestä.

No keskiviikkona nähdään ensimmäinen otatus kun Jymy tylee Boltille vieraaksi!!
 
Viestejä
7
Hyvä JoMa! Hyviä kotimatseja tulossa ylemmässä jatkosarja! Kyllä tässäkin foorumissa samat nimimerkit arvostelee joukkuetta, onkohan teistä kukaan miettinyt miten negatiivista genreä tuo on! Varmasti kaikilla on toiveita joukkueen energisyydestä ja ilmeestä.
Todeta hienoa saada Boltille huippujoukkuetta. Viimeistään nyt kaikki Boltille ja saa ääntäkin tulla pitämään ihan paikan päälle! Jos ei uskalla muuten kuin täällä huudella niin pelissäkin kakkospuolelta löytyy urheilu öljykatsomo 😀 Sieltä voipi ääntää pitää, kuten Kieellä hirvittävässä "Mörköooperassa" jota Johtaa Partanen 😀 Ark, eteenpäin mennään!
 
Viestejä
9
Vaikkakin JoMa pelasi keskinkertaisen kauden pisteiden valossa niin tappiot mestarisuosikkeja vastaan tuli pääsääntöisesti vasta kotareissa. JoMalla on täydet mahdollisuudet kyllä ihan mestaruuteen asti.
 
Viestejä
51
Vaikkakin JoMa pelasi keskinkertaisen kauden pisteiden valossa niin tappiot mestarisuosikkeja vastaan tuli pääsääntöisesti vasta kotareissa. JoMalla on täydet mahdollisuudet kyllä ihan mestaruuteen asti.
Vähän sellainen "epäJomamainen" kausi on tämä ollut, että tänä kesänä joukkue on hävinnyt "kaikki pelit mitkä hävittävissä on", kun aiempina vuosina on ennemminkin tiukat pelit saatu usein käännettyä voitoksi.
Edelleen näen itsekin joukkueessa potentiaalia mennä syksyllä pitkällekin, kuin sopivasti joku homma osuisi ulkopelissä kohdilleen ja alkaisi tulla onnistumisia epäonnistumisten ja pallon poltteluiden sijaan.

Ei varmasti homma ole pelaajien osaamisesta tai taitotasosta kiinni. On toki ollut pitkin kesää paljon huonoja suorituksia, mutta on myös usein vastustajat intoutuneet Jomaa vastaan lyömään poikkeuksellisen hyvin. Eikä tämä ole pelkkää huonojen tulosten selittelyä, vaan toiveikasta ajattelua ja puhetta siitä, että Joman(kin) pelejä saisi katsella syksyllä mahdollisimman pitkään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös